паге_баннер

производ

Слип Агент

Производ

Активност

Тип

Водени

Солвент

UV

Компатибилност

Слип

Отпорност на огреботине

Отпоран на хабање

СЛ-4251

80%

силиконска дисперзија

●●

●●

●●

СЛ-4481

60%

силиконска дисперзија

СЛ-3821

50%

Полиетер модификован

СЛ-5019

100%

Полиетер модификован

СЛ-3510

100%

Полиетер модификован